Menu
MENU

Hippie

Lag hippie fest med hippie kostymer

Få temafester er så populære som hippiefester, og Kostymer.no er din hippie klær nettbutikk.

Er det lenge siden du var på temafest, eller arrangerte ditt eget kostymeparty? Hvorfor ikke vurdere det? Dette kan være en av de morsomste måter å kombinere en fest kanskje med gjensyn av gamle venner fra en svunnen tid.
Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 42
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 42
per side
Asc

Hippie klær

Hippie klær og hippe kostymer er i vinden som aldri før. Vel, kanskje ikke så mye hippie på vanlige gater på en vanlig hverdag. Men når det gjelder temafester og kostymeparty, da er 70 talls klær helt på topp. Enten det gjelder 70 talls klær dame eller hippie kostyme mann.

Og det er jo noe spesielt morsomt med det å kle seg ut.

Spesielt i festlige lag.

Hippie temafester

Og det er hippie temafester kommer inn i bildet. Om du aldri har hørt om disse før er forklaringen veldig enkel. Det er en temafest, eller kostymefest om du vil, med utgangspunkt i 1970-tallet.

Deltakerne kommer utkledd på en eller annen måte som har tilknytning til den perioden som festen har som tema. På selve festen spilles gjerne musikk fra det aktuelle tiåret, og om du virkelig vil gjøre festen mer fullkommen kan du jo servere mat som var aktuell på den tiden.

Hva med en skikkelig ostefondue?

Hippie kostymer

Spøk til side – for det viktigste er nok musikken, og kostymene. Og det er her vi kommer til dilemmaet. For hvordan i all verden skal du kle deg opp? Det finnes jo så mange muligheter.

Hippiestilen begynte jo også litt tidligere enn 1970-tallet, så det er nok helt OK å komme til festen med Woodstock-inspirerte klær. Er du mann kan du velge «Hippiemann fra Woodstockfestivalen», for eksempel. Eller en psykedelisk person.

Psykedeliske mønster på klærne som går igjen, gjerne sammen med lærvester og pannebånd.

Disko klær

1970-tallet så ikke bare kulmineringen av hippiene, men også begynnelsen på disko-bølgen. Og her er det selvsagt virkelig mye å ta av. Tapetmønstrete dresser er bare begynnelsen, men du trekker sikkert på smilebåndet bare du tenker på dette.

John Travolta slo jo også flere slag for buksedress for menn.

Men det finnes jo de enklere gleder, som lilla partydresser med syntetiske skjorter som har hang-glidere som krager

70 talls kostymer dame

Damene var jo heller ikke ute av diskoteket på syttitallet, og selv om skjørtelengden nok gikk litt ned fra sekstitallet (generelt sett, selvsagt), er det likevel mange muligheter her.

Slengbukser er uansett et viktig fenomen for både kvinner og menn, og et sikkert valg.

Men om du er kvinne og gjerne vil bruke et kortere skjørt, glem ikke støvler. Trenger du inspirasjon kan du bare kikke litt nærmere på filmen Høyt skum i Hollywood – et stilstudie. En noen senere film er selvsagt Saturday Night Fever.

Men så er det jo bare å tittel på våre produkter akkurat her på sidene.

Hippie effekter

Selvsagt finnes det mange andre effekter som er helt uunnværlige når det gjelder dette tiåret. Vi nevnte pannebånd, men store briller eller solbriller er også helt uunnværlig. Støvler, parykker, og halsbånd.

Kanskje spesielt for menn!

Du kan si hva du vil om denne perioden av sivilisasjonens historie, men at den ser morsom ut i dag – det er sikkert.

Hippie klær nettbutikk

Kostymer.no er en av Norges største hippie klær nettbutikker. Ikke bare hippieklær og 1970 talls klær, selvsagt, for vi selger alt innen kostymer og festartikler.

Du kan begynne din research med å titte mer på de lang over 100 kostymene vi har innen denne kategorien. Men glem ikke sminke og tilbehør heller. Der finner du for eksempel mange flotte solbriller innen den aktuelle perioden.

Og smykker – for tenk bare på den helt nødvendige fredssymbolet som i dag nesten har gått helt ut av varesortimentet i smykkebutikker og bijouteri.

Hippie sett

Legg også merke til at vi fører en rekke praktiske sett med denne typen tilbehør, noe som nok vil hjelpe godt på å komplettere stilen.

Hodebånd er også et sterkt hippiesignal.

Vi tilbyr også helt vanvittig morsomme tilbehør som oppblåsbare banjoer

Pynt til fest

Glem heller ikke alle de pynteartiklene vi har til å dekorere din neste hippiefest. Din hippiefest fortjener det beste. Glem ikke alle de morsomme minnene din neste hippiefest vil generere, og sjekk gjennom vår store nettkatalog akkurat her på disse sidene for å få en viss ide.

Det beste du kan gjøre om du skal arrangere en fest av denne typen er å samle noen eller alle av deltakerne – kanskje på en mer uformell fest – for å se gjennom produktene vi har. Da kan dere også foreta en samlet bestilling, noe som gir gode fraktfordeler.

Handle på Kostymer.no

Glem heller ikke at da slipper en at flere personer bruker akkurat de samme antrekkene.

Det har aldri vært så enkel som i dag å skaffe seg flotte kostymer fra flere av de viktigste tidsperiodene. Og om du ser utvalget her på Kostymer.no er vi sikre på at du vil finne flere ting som appellerer så sterkt at det kan bli vanskelig å si nei.

Prisene er også konkurransedyktige.

Rask og sikker handel

Bestill raskt og enkelt her på Kostymer.no, og glem ikke at du har en komplett, 14 dagers returgaranti på alt du kjøper. Det betyr at du ikke trenger være redd for at du skal kjøpe noe du ikke vil like. Du har nemlig alltid denne fristen.

Sjekk katalogen, putt de tingene og kostymene du liker i handlekurven. Du trenger ikke være redd for at du må handle alt – det er bare en praktisk måte å samle de tingene du liker. Deretter kan du slette produkter, eller legge til andre.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med oss på epost eller telefon – vi er her for deg og for din hippiefest, eller ditt hippie party.