Menu
MENU

Halloween

Alt i Halloween kostymer - zombie, vampyr, skjelett og heksekostymer

Lyst til å arrangere en fantastisk morsom og spennende Halloween kostymer temafest for dine venner? Halloween er en god anledning, men en god vampyrfest er heller ikke å forakte året rundt.
Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 33
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 33
per side
Asc
Det er moro med en god fest, men lite er morsommere enn litt skikkelig grøss. Det kan være at du er i ferd med å planlegge en ett hundre prosent Halloweenfest, eller rett og slett å arrangere en generell kostymefest der du kanskje kunne tenke deg noe mer grusomt enn en grilldress fra 80-tallet.

Zombie og vampyr kostymer

Vel, hvem vet hva som egentlig er mer grusomt enn en grilldress enn en zombie kostyme eller et skjelett.

Men det viktigste er tross alt å ha det moro. Og det har man med kostymefest, og kanskje spesielt om en kler seg som en zombie, vampyr, heks eller skjelett.

Halloween har uansett blitt en utrolig populær fest allerede her i Norge, og trenden ser overhodet ikke å skulle snu. Halloween kostymer henger ikke langt unna.

Halloween kostymer

For selvsagt trenger en å kle seg ut på Halloween. Det handler egentlig like mye om poden som skal ta seg en runde «trick or treat», som foreldre som skal følge barnet. Populære kostymer er nettopp dette som går på zombie, vampyr, skjelett, og så videre.

Men glem heller ikke at det er mange av oss voksne som akkurat på denne høstlige tiden av året liker å kle oss ut på denne måten selv om vi ikke tar en runde i nabolaget for å be om godterier.

Be om godterier

Selv om det faktisk har begynt en tradisjon med voksne som også tar seg en tur til utvalgte venner og kolleger akkurat på Halloween, nettopp for å skape litt more.

Men i de aller fleste tilfeller er dette selvsagt forbundet med en helt spesiell fest akkurat denne dagen.

Og det er ingenting som er så moro som å samle en gjeng med familie, slekt, venner og kjente for å gjøre noe litt utenom det vanlige.

Halloween fester

Og til slike Halloween fester trenger en selvsagt kostymer. Gode, morsomme, skremmende, sexy og artige kostymer som sikrer en god fest.

Men mer enn bare kostymer trenger en kanskje også den berømte prikken over i-en som gjerne er spesialsminke som: Vampyrbitt, åpent sår eller andreeffekter som kanskje kan sette en støkk i noen, eller rett og slett bare komplettere ditt øvrige kostyme.

Kostymer.no er en av Norges aller største nettbutikker for kostymer. Kostymer i alle kategorier, også Halloween.

Skjelett kostyme på nett

Men når vi snakker om Halloween kommer vi selvsagt inn på en rekke andre kategorier Og om du kikker på utvalget her ser du det komplette utvalget.

Ta dette skjelett, for eksempel.

Vi har skjelettkjole, og et noe kortere skjelettkostyme for kvinner. Meget flott utførte skjelettkostymer. I tillegg til disse to skjelettkostymene har vi også skjelettkostymer for menn her på nett butikken vår.

Også skumlere skjelettkostymer, gjerne med eller uten en «Skrik» maske. Nei, ikke Edvard Munch sin versjon, men skrekkfilmversjonen, vet du.

En annen Halloween kostyme?

Men Halloween er andre ting, også. Zombier har blitt fryktelig populære, for eksempel. Og bare i denne kategorien har vi akkurat nå tretten forskjellige kostymer.

Noen er kanskje mer tradisjonelt skremmende enn andre, og bare se selv – for det finnes en rekke morsomme zombie-kostymer til deg og festen din.

Er du tenåring? Da kan det kanskje passe med en Zombie fotballspillerdrakt? Er du sykepleier? Ja, selvsagt har vi et zombie kostyme for sykepleiere, i tillegg til rockabilly kostyme – i zombie stil.

Selvsagt.

Vampyr kostymer nett

Men la oss ikke glemme de mange vampyr kostymene på nett. Og på vår kostymebutikk på nett, Kostymer.no.

Vampyrkostymer kjennetegnes ofte med sine kapper med høy – virkelig høy hals. Dette er vampyrkostymer som passer utmerket på enhver Halloweenfest.

Vi har selvsagt også Halloween vampyr kostymer for barn, og for begge kjønn.

Halloween hekse kostyme

Om det heller er en heks du vil være, kan du sjekke utvalget under. En populære kostyme for Halloween. Og når du tenker deg om bare på det lille vi har nevnt til nå så ser du sikkert allerede at når det gjelder kostymefest og party for Halloween, ja da finnes det virkelig mange muligheter.

Uansett om du vil være en sexy heks, et skummelt skjelett, eller hva det nå enn skulle være.

Handle på nett

Du handler dine kostymer rett her på an av Norges største og best likte nettbutikk for kostymer og festartikler. Selvsagt har du 14 dagers full returrett, så om du av en eller annen grunn skulle angre på kjøpet er det bare å ta kontakt.

De aller fleste av våre kostymer kommer også i de aller fleste størrelser, helt opp til XL, som er en stor XL.

Legg inn en bestilling i dag, og om du skal arrangere fest kan du nevne vår internettadresse på invitasjonen. Har du spørsmål er det bare å ringe.

Tilbehør til Halloween kostymer

Dersom du trenger tilbehør som sminke, blod, falske sår, hatter, parykker, etc, så har vi selvsagt et stort utvalg av dette. For ikke å snakke om pynt til fest.

Ta derfor en god kikk på nettsidene våre slik at du kan få inspirasjon til din Halloween fest, eller party. Halloween kostymer er en av våre store spesialiteter.

Glem heller ikke at du kan vinne et gavekort på 1000 kroner ved å legge igjen fornavn og epostadresse, og at vi sender alle våre kostymer og produkter til deg uten å ta betalt for frakten dersom du handler for mer enn ett tusen kroner. Det kan komme godt med, og om du vil kan du jo snakke med de andre vennene dine som skal være med på festen.

Hvem vet, kanskje det til og med kan bli en egen, liten forsmak på din Halloween fest ved å velge ut artige og morsomme kostymer her fra Kostymer.no?