Menu
MENU

70-tallet

70 talls klær er inn som aldri før når det gjelder 70 talls fester. Kostymer.no har akkurat det du trenger!

70 tallet var det utrolige tiåret der alt var mulig. Neida, ikke bare slengbukser eller stilettsko for menn. Men et tiår som var både moderne og uskyldig på samme tid. Trenger du 70 talls kostymer eller 70 talls klær for din temafest om syttitallet? Da har du kommet til rett sted, for her vil du finne det du trenger.
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 110
per side
Asc
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Rutenett  Liste 
Vare 1 til 24 av totalt 110
per side
Asc

70 talls kostymer

Rock, disco, funk og punk. 70 tallet hadde alt. Også en helt sinnsyk mote. Kostymer.no er her for å tilby alt du trenger av 70 talls-mote for menn og kvinner, slik at du kan gå til din kostymefest vel vitende om at du har et antrekk som kommer til å gi deg timevis med moro og herlige blikk fra venner og andre festdeltagere.

Og våre kostymer fra 1970-tallet er faktisk blant de mest populære i hele vår katalog. Det er kanskje ikke så rart, for mange av de som var unge på 70-tallet er nå på gjenforeningsfester over hele linjen.

Og da trengs det masse 70-talls klær, parykker og annet tilbehør.

Les mer om alt vi har på vår 70-talls avdeling under.

70 talls klær menn

Er du mann som trenger 70 talls klær? Velg hvilken stil du vil ha. Hippie kostymer er fryktelig populære. Da snakker vi gjerne om florale skjorter, vester, pannebånd og bukser med sleng.

Men tenk også litt på at 1970 og 1960 henger litt sammen, for Woodstock ble arrangert i 1968, så det er altså noe overlapping. På slutten av 1970-tallet hadde motebildet forandre seg noe- men ikke mye.

Discoen gjorde imidlertid sitt inntog, og brakte med seg en rekke nye detaljer. Skinnjakker, Noe kortere hår. Litt mer polert stil.

70 talls klær damer

For kvinnene sin del var utviklingen noe lik. Det hele begynte med idealisme og hippie klær-. Da ble det mye psykedelisk mote, med de samme florale mønstrene som vi så hos menn.

Her på Kostymer.no kan du som dame med interesse for 70 tallet velge mellom mye. Det er fargerike klær. Bukser med sleng på størrelse med gamle, norske prestekrager. Men også ultrakorte skjørt og kjoler.

Felles, igjen, var de mange fargene.

70-talls parykker

Når du skal på 70 talls fest er det imidlertid viktig at du ikke glemmer håret. For det er ikke mange personer som i dag har den samme hårmessige stilen som den gangen. Her på Kostymer.no har vi imidlertid massevis av parykker å velge mellom. Alle er meget sympatisk priset.

Er du kvinne vil du sikkert like både parykker med lang hår; blondt eller mørkt. Eller kanskje afrohår?

Menn drev egentlig på med akkurat samme hårmote, bortsett fra 1970-talls playboyene, da, som egentlig hadde en mer porno-stil. Joda, vi har slike parykker også. Alt du trenger.

Annet tilbehør

Glem heller ikke at mange kvinner, og menn, på 70-tallet likte hodebånd. Gjerne med blomster. Dette er selvsagt hippiebarna. Og noe senere på 1970-tallet, når diskomusikken tok over, forandret denne estetikken seg noe. Eller i hvert fall kom det flere inspirasjonstiler inn.

Mange kule brillemoter kom til på denne tiden, så om du gjerne vil ha en komplett 1970-tallsstil er det viktig å følge opp med briller. Er du kvinne kan du tenke på ting som øredobber, for eksempel.

Musikkinstrumenter

Ikke alle av dere som gjerne vil bruke 1970-tallet som inspirasjon for temafester eller kostymeparty har egne instrumenter. Og selvsagt trenger en ikke det. Men det skader jo ikke å ta med en oppblåsbar gitar, mandolin eller banjo.

Tenk litt på alle disse mulighetene.

For et fantastisk tiår

1970-tallet var et fantastisk tiår, og mulighetene er så mange at hodet kan begynne å riste som om det var i en tørketrommel. Mange av hodene på den tiden var jo også det, metaforisk sett, for hvem var det som sa: Om du husker denne tiden levde du ikke?

Men, igjen, om du vil fokusere mer på den noe hardere delen av 1970-tallet kan du ta utgangspunkt i New York og mafiaen, for eksempel. Tenk på hvor mange kule filmer med skinnjakker, jeans med noe mindre sleng, og så videre.

70 talls klær nettbutikk

Kostymer.no er din 70 talls klær nettbutikk når det gjelder festklær og kostymer. Ta en kikk på alle våre produkter her på disse sidene, og la deg inspirere. Finner du ikke noe du liker her, er det vanskelig å finne noe i det hele tatt.

For vi setter vår stolthet i å ha et meget stort sortiment for nettopp dette tiåret.

Handle på Kostymer.no

Her på Kostymer.no setter vi vår stolthet i å ha et så stort sortiment som mulig. Og ikke bare når det gjelder kostymer fra 1920 og fram til 1990, men også mye innen tilbehør, parykker og sminke.

Dette er vår ambisjon, og som kunde hos oss kommer vi til å sette alt inn på å hjelpe deg med å realisere dine temafester og kostymefester eller kostymeparty.

Når du handler hos oss har du alltid 14 dagers full returrett. Det gir deg en god garanti, for om det er noe du av en eller annen grunn likevel ikke ønsker, er det bare å ta kontakt med oss med tanke på retur.

Nyt din 70-talls fest

Om du skal arrangere en 70 talls fest, eller er blitt invitert på en, håper og tror vi at du vil finne alt det du trenger akkurat her på sidene. Ta gjerne kontakt med oss på telefon eller epost om du lurer på noe, eller legg rett og slett inn en bestilling.

Legg det du vil i handlekurven, for før du sjekker ut kan du stryke det som ikke passer.

Kos deg på sidene våre, og på 70-talls festen din!