Menu
MENU

Kostymer

Trenger du en ide til en morsom og gøyal måte å samle venner på? Temafest med kostymer. Og det finnes mye å velge i.

For det er artig å kunne komme litt ut av den vanlige hverdagen. Fest er alltid moro, men er det ikke mye mer moro om en kan kle seg litt ut? Da er kostymer en god ide, for ikke å snakke om superkule kostymer på nett.

Rutenett  Liste 
Found 18 products
per side
Asc
Rutenett  Liste 
Found 18 products
per side
Asc

Temafest og kostymefest med mye moro

Kostymer på nett

For du trenger ikke være syerske eller klesdesigner for å klar å finne noe interessant. Her på Kostymer.no har vi nemlig kostymer for enhver smak og ethvert tema. Alt fra indianere og cowboys til pimps fra New York på 1980-tallet. Og når vi snakker om pimps, eller rettere sagt kostymer fra 80-tallet, ja da er det jo en skattkiste å ta av.

Tenk bare på den herlige moten med rosa leggings og stripete singletter. For ikke å snakke om de mange fargerike halsbåndene og øredobbene.

Og her snakker vi bare om kvinnene – eller damene,som vi kanskje helst kalte det på den tiden.

Mye moro med kostymer

Tenk litt på hvor mye moro en kan ha det bare med å kle seg opp slitt slik. Mennene på 1980-tallet hadde en nesten vanvittig hang til å brette opp armene på dressjakkene, for eksempel. Huske du det, kanskje spesielt fra TV-serien Miami Vice.

Og jakken vare så å si alltid hvite!

Eller hva med grilldresser? Kanskje i komplett syntetisk stoff, eller også i velur eller andre merkelige materialer som knapt brukes i dag.

Temafest kostymer

Som du der er det mye more med kostymer og kostymefest. Og glem ikke at det som kompletterer disse vanvittig moro festene er musikken, for eksempel. Sammen med utvalgte matretter. Eller det vi kalte «mat» på denne tiden.

Grandiosa var ikke oppfunnet, men det var gryterett med ris, pilaff, stroganoff – eller rett og slett den gode, vel – i hvert fall gamle, rekecocktailen.

Musikken er et annet kapittel, for her var det mye bra i så å si alle tiår.

Andre epoker

Men du trenger jo ikke holde deg til 1980-tallet. For det er kanskje enda mer stilig og gå lenger tilbake. 1970-tallet er også interessant, og om dette var din ungdomsperiode er det kanskje en god ide for deg.

1920-tallet, for eksempel. Et utrolig stilig og elegant tiår når det gjelder kostymer.

Når det skal være party time for deg og vennene dine anbefales et kostymeparty. Eller det vi kaller temafest.

Oktoberfest og mye moro

Eller hva med en real oktoberfest? Skal du ha fest i oktober, ja da er vel dette nesten obligatorisk. Morsomme hatter med fjær, og alle kostymer som hører til, som korte, grønne tyrolerkjoler for kvinnene – som selvsagt ikke er komplett uten en lyshåret parykk med fletter. Og lederhosen for gutta.

Kostymefest er moro, men, da trenger du kostymer. Og det har vi her på Kostymer på nett.

Stort utvalg i kostymer

Kostymer.no har et av landets aller beste utvalg i kostymer for deg som gjerne vil ha mye moro og party time med kostymer. Vi har kostymer i alle sjangre, og alle størrelser. Og prisene er gode.

Når det gjelder tema har vi dekket så mye at det blir for mye å liste opp alt her. Vi har nevnt noe, men glem heller ikke de tradisjonelle kostymefestene, eller det som også har blitt kalt utkledningsfest.

Velg i alle slags kostymer

Lyst til å kle deg ut som en djevel, eller en engel? En eskimo, eller en Afro? Vi har utvalget på våre god dokumenterte nettsider. Det er bare å titte seg gjennom våre forskjellige kategorier kostymer og finne noe du liker.

Som du ser er prisene gode med tanke på en helaftens moro. Og selvsagt kan du bruke kostymene igjen, og igjen.

Sminke og tilbehør

Kostymer.no har ikke bare kostymer til kostymefest eller temafest. Men også parykker, sminke og annet tilbehør. Trenger du for eksempel et realistisk og vakkert vampyrbitt til å feste på et strategisk sted?

Vi har det, sammen med hvit ansiktsmaling, sett med spesialeffekter som åpent sår med sikkerhetsnåler.

I det hele tatt, suksessen vil være et faktum om du bare sjekker ut utvalget her på Kostymer.no, og finner noe du liker.

Handle på nett

Du handler alle våre kostymer enkelt og greit på våre sider. Har du spørsmål er det bare å ta kontakt med vår raske og hyggelige kundeservice på telefon 90 40 80 90. Og du, når du handler kostymer eller andre festprodukter hos oss har du selvfølgelig full angrefrist.

Det vil si at du i 14 dager etter kjøpet kan sende varene tilbake til oss (ubrukte, selvsagt),og få pengene tilbake.

Så du har ingenting å tape på å handle dine kostymer og andre festlige produkter hos oss.

Temafest og kostymefest

OM det frister med en superkul kostymefest med vennegjengen, enten det dreier seg om gamle klassekamerater fra en svunnen tid, eller gode venner av i dag – planlegg din temafest allerede i dag. Bestem deg selv for om du vil ha ett, bestemt tema for festen, som for eksempel et bestemt tiår, cowboy og indianer, Oktoberfest – eller om du rett og slett vil ha en åpen linje der folk kommer akkurat slik du vil.

Kjøp flotte, morsomme og rettferdig prisete kostymer og tilbehør her på Kostymer.no- Og nevn gjerne vår nettside i invitasjonen eller på Facebooksiden du oppretter for festen.

Ha det moro!

Livet består av mye skole, jobbing, barn eller annet. Og det er ikke alltid like enkelt å samle gjengen. Gjør noe med dette, og velg gjerne kostymefest eller temafest.

Ditt festmagasin på nett heter Kostymer.no, og som du ser av vårt store sortiment, har vi akkurat det du trenger. Og enda litt til. Oktoberfest? 80-tallskostymer eller 80-tallsparty? Eller hva med 70-tallet?

Sjekk våre sider, la deg inspirere, og legg inn en bestilling i dag!