1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Jasmin kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Vi tilbyr en hel rekke kostymer som er hentet fra ulike Disney-filmer. Kostymet til ”Jasmin” fra filmen ”Aladdin” skiller seg ut fra de andre Disney-prinsessene og passer perfekt for jenter med mørkt hår og en sterk personlighet. ”Jasmin” er nemlig litt av en rebell. Prinsessen møter sin mannlige motstykke ”Aladdin” når hun rømmer fra sin far sultanen og slottet hun bor i og forviller seg inn på et marked i byen Agrabah. ”Aladdin” må lenge jobbe for å vinne gunsten til ”Jasmin” men når de to er på en reise på et flygende teppe faller hun pladask for ham. En gammel lov i landet forhindrer at prinsesse ”Jasmin” kan gifte seg med noen andre enn en ekte prins men også dette hindret blir løst til slutt. Kjøp kostymer som passer til begge karakterene og la ”Jasmin” og ”Aladdin” møtes også i virkeligheten. La dere inspirere av filmen og la barna leke at de flyr ved å legge et ”magisk” teppe på stuebordet!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.