Menu
MENU

Hippiekjole med vest og halskjede

SKU: Widmann-Hippiekjole med vest og halskjede
kr 398,00

Lagerstatus: På lager

* Påkrevde felt

Brun hippiekjole med vest og halskjede

Settet inneholder:

- Kjole med vest
- Halskjede

Detaljer

Hippiekjole med vest og halskjede

Skal du på kostymefest? Hippiekjole med vest og halskjede er et kjempegodt valg! Peace, love og woodstock er stikkordene man trenger for kostymer i hippiestil. Kostymet består av kjole med vest og et halskjede med fredstegn, slik at du har det kuleste kostymet på festen. Kjolen har lange flaggermusermer med et mønster av blomster, slik 60- og 70-tallets hippiemote bar preg av. Utenpå kjolen er det en lang brun vest med lange frynser.

Vår hippiekjole med vest og halskjede er en lang maxikjole. Denne lange kjolen med blomster mønster har god passform og er laget av god kvalitet. Du får den i alle størrelser fra XS til og med XXL. Så dette er en hippiekjole som kan passe alle! Med kostymet følger det med et halssmykke, for å få den helt autentiske stilen. Med dette antrekket går du rett inn i hippietiden.

Om våre 60-talls kostymer

60-tallet var noe for seg selv. Ungdommene gjorde opprør, noe som blant annet skyldtes TV-ens framvekst. For første gang ble det sendt tv-sendinger fra krigsrammede land, og i USA og i resten av verden ble krigshandlingene mot Vietnam fordømt av mange ungdommer. Ungdommene gjorde opprør, og kledde seg i opprørske klær – og dette bød mange foreldre imot. De sluttet å klippe håret, de hørte på rar musikk, de dro på festivaler, og mange tok også narkotika. Dette preget selvfølgelig motebildet på samme tid. Vi har et stort utvalg med kostymer som er inspirert av hippiene på 60-tallet, så her er det bare å velge og vrake!

Finn formen med kostymer fra 60-tallet

Det er lett å komme i 60-tallsstemning. Ta på deg et av våre flotte kostymer, og kombiner det gjerne med et par smykker og armbånd, noen knallrunde briller og et par behagelige sandaler. Her handler det om å ha det behagelig, og om å gjøre opprør mot normen. Og blomster, massevis av blomster! Sett blomster i håret og på bordet. Om det er sommer kan du plukke løvetann eller prestekrager og plassere i håret eller i skjegget, og du kommer til å ose av 60-talls fredsstemning i et av våre kostymer. Om du setter på litt musikk fra samme tiår er stemningen komplett. Her kan vi anbefale artister som Jefferson Airplane, Jimi Hendrix, Crosby, Stills & Nash, Janis Joplin eller John Lennon. Make love, not war!

Arranger fest fra de ulike tiårene

Dersom du skal arrangere en fest med tema som handler om de ulike tiårene på 1900-tallet, har du et flust med muligheter. I vårt sortiment finner du en rekke kostymer fra 20-tallet og opp til 90-tallet, og her kan du hente mye inspirasjon. Kostymer, pynt, musikk og mat kan være med på å skape den perfekte stemninga. Start festen med en quiz om de ulike tiårene, og la det utvikle seg derfra. Med morsomme kostymer fra vårt utvalg, er denne festen garantert å bli en slager!


Om 70-tallet

70-tallet startet med arven fra hippiene – blomstrete mønstre, slengbukser, hodebånd, og en fredefull stemning. Utover tiåret vokste det fram en annen kultur – discoen! Mange forbinder 70-tallet med discoens fantastiske rytmer og grooves, med de fargeglade klærne, og med endeløs dansing på diskoteker. Vi har et stort utvalg kostymer med 70-tallstema. Her finner du masse disco-inspirerte kostymer, samt mer hippie-liknende kostymer.

Disco-fest med kostymer fra 70-tallet

Disco fever! Drøm deg tilbake til en svunnen tid med klær som glinser i lyset fra discokula. Her handler det om å skinne! I vårt sortiment har vi et stort utvalg kostymer som tar deg rett tilbake i tid – glinsende skjorter, knallfargede partydresser og sslengbukser, sexy catsuits for kvinner, og fantastiske paljettkjoler. Glitter, glinsende stoffer, paljetter og fargerike lys setter raskt stemningen på en fest med disco-tema. Få på deg et par stilætthæler eller platåsko, og du er som dratt tilbake i tid. En discokule er selvsagt et must på en kostymefest med disco-tema, og dersom du setter på låter som ”Mandolay,” ”I will survive,” eller ”I’m so excited” kommer gjestene til å juble av glede. Her er det virkelig lov å slå seg løs på dansegulvet!

Flere kostymer fra ulike tiår

På vår nettside finner du et stort utvalg av kostymer fra alle tiårene mellom 1920 og 1990. Dette er et fantastisk utgangspunkt for den som ønsker å mimre tilbake! Her har du også muligheten til å lære litt motehistorie, og dette kan gjøre det enda mer gøy å bruke kostymer fra de ulike tiårene. Kostymene er perfekte for mange ulike selskaper og kostymefester. En kostymefest med temaet ”1900-tallets ulike tiår” kan by på mye moro for gjestene! Hvorfor ikke arrangere en quiz med spørsmål om mote på 1900-tallet? 1900-tallets mote er et flott tema for en kostymefest, og det vil være underholdende for både store og små.Tilleggsinformasjon

Type: Dame
Tema 60-tallet, 70-tallet, Hippie
Reviews