Menu
MENU

Cowboy

Cowboyhatt kostymer for Vill Vesten parties!

Temafester er i skuddet som aldri før, og skal du vøre cowboy trenger du uansett en cowboyhatt. Men det kan gjerne være en billig cowboyhatt.

Leter du etter cowboyhatt kostymer? Eller billig cowboyhatt? Da skal du se deg litt om på akkurat denne siden her!
Rutenett  Liste 
Found 7 products
per side
Asc
Rutenett  Liste 
Found 7 products
per side
Asc

Cowboyhatt kostymer

For vi her på Kostymer.no er en av Norges aller største nettbutikker for alt som har med kostymer å gjøre. Også dette med cowboy kostymer og, selvsagt, cowboyhatt.

En ekte cowboyhatt kan koste flere tusen kroner, ja gjerne mer. Men om du skal på temafest eller kostymefest trenger du selvsagt ikke investere i en slik dyr cowboyhatt. Kostymer er tingen, og dette er vi eksperter på!

Hvilken cowboyhatt ønsker du?

For det første kan det være greit å minne om at en cowboy selvsagt ikke bare bruker cowboyhatt. Det trengs også andre cowboyklær, og det har vi på en annen side her på Kostymer.no.

Men når cowboyskjoren, vesten og kanskje buksebeskytterne er på plass – sammen med et tørkle om halsen samt to seksløpere i pistolbeltet, ja da er du klar for en cowboyhatt.

Velg mellom flere farger, med eller uten sheriff-stjerne.

Cowboyhatt dame

Du ser vel også at vi her på denne siden (som er dedikert cowboyhatter) også har et par feminine cowboyhatter. Og dersom du er cowgirl, eller cowboy dame, trenger du selvsagt en hatt du også.

Tenk litt på hvilket cowboykostyme du ellers bruker, men vi har blant annet en meget feminin, liten cowboyhatt til en svært gunstig pris. Dette er en rosa delikatesse; ja mer som en slags prinsesse cowboyhatt. For foran på hatten er det et slags diadem med et vakkert emblem i sølvglitter. Finnes det en mer feminin cowboyhatt enn denne? Det er vanskelig å si.

Amerikansk cowboyhatt

I kategorien «cowboyhatt damer» har vi også en noe mer sprelsk, rød hatt med hvite stjerner. Stoffet er glinsende, så denne hatten gir cowboy damen god oppmerksomhet. Liker du USA, er dette hatten for deg. For den representerer jo på mange måter det amerikanske flagget. Og er du selv fra USA er dette kanskje et selvsagt valg.

Cowboyhatt mann

Dersom du er mann, og vil markere revir på festen er ingenting bedre enn en cowboyhatt med stjerne. Ja, altså ikke de stjernene vi nevnte ovenfor, men en sheriff-stjerne. Velg mellom en nydelig, lysebrun variant, eller en svart.

Og dersom du ikke har noe med lov og rett å gjøre, og liker det enkle, men solide, ja da kan du velge en cowboyhatt med et skinnaktig look.

Du ser for øvrig alle cowboyhattene her på siden, så det kan være greit å ta en titt. Og at disse faller inn i kategorien «billig cowboyhatt», det er det liten tvil om.

Cowboyhatt barn

Glem ikke tilbehøret

Vi går ut fra at du allerede har valg et flott cowboy kostyme, men glem heller ikke tilbehøret som vi også så vidt har nevnt. Dersom du klikker deg inn på «tilbehør» er det bare å velge «cowboy», og så dukker det opp seksløpere, pistolbelter og -hylster, i tillegg til et flott cowboyslips med sheriffstjerne.

Og om du er en riktig skøyer finnes det faktisk et pistolhylster med plass til en ølflaske eller ølboks. Lommelerken får du heller ha i baklommen, eller kanskje i selve pistolbeltet?

Stort utvalg i cowboy effekter

I det hele tatt skjønner du sikkert at vi her på Kostymer.no koser oss veldig med alt som heter kostymer å gjøre. Vi bruker mye tid på å snakke med leverandører, og hele tiden finne nye produkter som kan passe i vårt sortiment.

Ikke cowboy effekter, cowboyhatter og alt som har med det Ville Vesten å gjøre, men innen de fleste sjangre som har med temafest og kostymeparty å gjøre.

Og det er derfor tror vi at du vil finne det du trenger. Se gjennom alle produktene, og velg ut det du liker.

Den beste måten å velge ut produkter på, tror vi, er å legge det du liker i handlevognen, for så senere å slette det du ikke trenger. Da slipper du å måtte lete deg fram og tilbake til en rekke sider. Når du til slutt er klar over akkurat det du vil ha er det bare å sjekke ut.

Enkel og rask handel

Og om det er første gang du handler her på Kostymer.no skal du være klar over at vi gjør alt vi kan for at din opplevelse skal bli så god som mulig. For det første skal du vite at har en fast pris på frakt, og det er 49 kroner.

Uansett hvor mye du handler for vil frakten komme på dette, selv om du kan velge å få pakken sendt på en annen måte enn med Posten. For dette er en mulighet som mange vil like. Kanskje du har litt ekstra dårlig tid? Og trenger produktene dine raskere enn vanlig? Vel, dette velger du enkelt og greit i det du sjekker ut.

Billig cowboyhatt

Så om du er interessert i en billig cowboyhatt skal du vite at mye bedre priser enn her på Kostymer.no får du ikke med samme kvalitet. Og det gjelder alle våre kostymer, tilbehør og produkter.

Dersom du synes vi har mange interessante produkter og gjerne vil bli oppdatert på nye varer som ankommer, eller på gode spesialtilbud som vi av og til gir ut, skal du sette deg opp på vårt nyhetsbrev. Da vil du være blant de aller første som får beskjed om dette.

Ellers ønsker vi deg rett og slett velkommen som kunde hos oss, og minner igjen på at om det er noe du lurer på, ja da er det bare å tak kontakt!