Menu
MENU

Grønn oktoberfest hatt med ølkrus og fjær

SKU: 8003558906192
kr 99,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Grønn oktoberfest hatt med ølkrus og fjær

"Onesize fits all" er størrelsen på denne.

Detaljer

Grønn oktoberfesthatt med ølkrus og fjær

Her kan du bestille en grønn oktoberfesthatt med ølkrus og fjær til neste barrunde med vennegjengen. Kanskje er du til og med så heldig å skulle tilbringe ferien på Oktoberfest i München, og i så fall er denne hatten et must! Dette er ikke en hvilken som helst grønn hatt med fjær - den er tydelig inspirert av tyrolerhattene. I hattebåndene er det festet et fint, lite ølkrus - om noen skulle være i tvil om hva som er målet med kvelden.

Med en grønn oktoberfesthatt med ølkrus og fjær på hodet er det lett for vennene dine å holde oversikten over deg - her i Norge i hvert fall! Hatten er i størrelsen "one size fits all", og er et flott, lite kostyme i seg selv. Så er det bare å heve alle ølkrus og skåle fornøyd med nabobordet!

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Lagerplassering K_03_02
Type: Dame, Herre
Tema Oktoberfest
Størrelse Onesize
Reviews