Menu
MENU

Grå tyrolerhatt i tykt stoff

SKU: 8003558852307
kr 99,00

Lagerstatus: 1-4 på lager

Spiss tyrolerhatt i grått og tykt stoff

"Onesize fits all" er størrelsen på denne.

Detaljer

Skal du på Oktoberfest? Eller skal du på kostymefest og vil kjøre en tradisjonell tysk stil? Da trenger du en tyrolerhatt til å toppe kostymet! Hos oss får du en morsom hatt i original tysk stil med en morsom fjær. Fargen på hatten er grå med et bånd i en blå og hvit farge rundt midten. Grå tyrolerhatt i tykt stoff vil garantert gi deg oppmerksomhet på den neste festen!

Her har du en grå tyrolerhatt i tykt stoff som vil holde deg varm, og samtidig gi en lystigere stemning rundt bordet! Med den høye og spisse toppen vil du være synlig på en hver oktoberfestival. Den kommer i "onesize fits all", og i tillegg kan den like fint brukes om du går for en annen utkledning som du finner hos oss.

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Lagerplassering B_06_01_03
Type: Dame, Herre
Tema Oktoberfest
Størrelse Onesize
Reviews