1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Fly kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Fly er en Disney film som kom i 2013 den ble inspirert av suksessfilmen ”Biler”. Den omhandler et fly som heter Dusty Crophopper som har av alle ting høydeskrekk. Dusty oppsøker derfor et gammelt krigsfly som hjelper han da han drømmer om å konkurrere som et jagerfly. Til vanlig er Dustys jobb å spraye maisåkeren med gjødsel. Dette er en klassisk historie om en ”underdog” som kommer fram i lyset så hvis du er ute etter ”underdog” kostymer så er dette en kategori som passer for deg. Her kan barna kle seg ut som forskjellige typer fly jagerfly krigsfly propellfly og hva det enn måtte være. Kostymer fra filmen ”Fly” vil være perfekt for barnebursdager karneval og lignende. Kanskje du heller vil kle deg opp som pilot og noen andre kan komme som flyet? Her er det bare å være kreativ. Velg gjerne favorittfargen din.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.