1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Dragetreneren kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Dragetreneren kostymer passer jo perfekt for oss Nordmenn da filmen omhandler vikinger som rir på drager. Selv om drager kanskje ikke har en stor plass i norrøn mytologi så har vikinger i alle fall det og filmen bruker vanlige norske navn på flere av karakterene sine. Kostymer fra filmen er definitivt ikke bare noe for barn! Kanskje du er kreativ nok til å kle deg ut som en av dragene? Faren til Hikken Steinur Digre eller moren hans Valka? Det er flere vikinger å velge mellom her. VI har kostymer som forvandler deg om til både vikingdronning og den barskeste mest skjeggete vikingen du har sett og som vil få deg til å skli rett inn under denne kategorien. Ta med deg en lekedrage eller lag en drage av papp og kostymet er komplett. Her er det ikke noen vits å spare på kreativitet slipp moroa løs!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.