1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Drag Queen kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

”For i bakvendt land der kan alt gå an...” er det en sang som sier, og vi sier at med kostymer da kan alt gå an. Dragqueen kostymer kan passe til så mange anledninger og fester at vi ikke kan nevne alle engang. Men om det er det du er på utkikk etter har du i alle fall kommet til rett sted. Skli deg inn i en trang strømpebukse og prøv å føl deg som hjemme. Dette er et veldig morsomt og overdrevet kostymevalg, her er det bare å kjøre på med hva du enn måtte ønske å kombinere og bruke av både kostymer og tilbehør. Tiara, fjærboa, høye hæler, alle slags strømpebukser, store parykker, fargerike parykker, hva som helst!

Kostymer som drar festen i gang

Det er ingenting som er så gode samtalestartere som gode kostymer, eller da kanskje dårlige? Hvorfor ikke la din neste kostymefest være et bad taste party. Dere vil få et mangfold av morsomme kostymer og gjestene har et haug av utvalg. Man kan nesten kle seg ut som alt, det er bare å passe på at det ikke matcher, ikke ser bra ut og helst er helt ut av moten. Dra sokkene langt opp og kombiner di med sandaler, det finnes ingen grenser for hva du kan velge av kostymer til dette temaet.

Gjennomførte kostymefest tips

Til enhver fest hvor kostymer er inkludert er det viktig å tilpasse dekorasjonene og lokalet til temaet. Hvis du skal holde et bade taste party så er det bare å finne frem lavalampen, duken du fikk til jul av den litt for alternative tanten din, og alt annet som du måtte ha stående fra 70-, 80-, og 90-tallet. Punsjen trenger nødvendig ikke ha dårlig smak, men den kan likevel se uappetittlig ut. Og sist men ikke minst, kombiner alt mulig av sterke farger.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.