1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Doktor McStuffins kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Doktor McStuffins er kjent fra Disney sin TV-kanal ”Disney Junior” og er blitt veldig populær blant barn. Derfor blir vi ikke overrasket om det er kostymer av henne barnet ditt ber om å få bære denne kostymefesten. Om det er ekte plager sykdommer eller skader hun helbreder eller bare falsk alarm har ingenting å si. Doktor McStuffins er alltid blid og glad for å kunne hjelpe og med McStuffins kostymer ja så kan ”du hilse på nå” som sangen sier. For å kle deg ut som henne trenger du lege utstyr kanskje til og med noen plaster med kule farger og trykk på? Stetoskopet må selvsagt være med og ikke glem legekofferten hennes. Du trenger selvsagt også en legefrakk for å virkelig imponere med dette kostymet. Hvem har vel ikke lyst til å kle seg ut som en så flott hyggelig og smilende jente som Doktor McStuffins?

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.