1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Darth Maul kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Darth Vader kan kanskje virke skummel nok men her er skikkelsen fra Star Wars som ser enda skumlere ut – Darth Maul! Her får man både de mørke kreftene og et utseende som skremmer med et og samme kostyme. Perfekt for alt fra karneval til Halloween feiring. Vi er ganske sikre på at årets knask eller knep vil bli vellykket. Ingen ønsker legge seg ut med Darth Maul. Denne Sith-fyrsten vil gi festen den ekstra piffen og det kun med kostymer. Darth Maul er en mester med lyssabel og bruker gjerne en dobbel lyssabel. Det gir mulighet til å legge på lyssabler slik man vil. En står også fritt til å legge på mer om man syns det passer enten til kostymet eller til anledningen. Kostymer som dette passer utmerket til både gutter og jenter som vil ha et skremmende look. Drakten kan selvsagt brukes uten masken om man vil og det gir enda flere muligheter for variasjon.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.