1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Bokstavparty

Ingen tilgjengelige produkter

Bokstavparty er noe av det morsomste man kan velge som tema for en fest. Dette fordi det byr på uendelige mange varianter av kostymer og en god sjans for at få kommer utkledd som det samme. Bokstavparty går ut på at man velger et kostyme basert på første bokstaven i navnet sitt, så her er det bare å trykke på bokstaven din og lete i et hav av kostymer. Heter du Ina kan du velge mellom alt fra isprinsesse til indianer og selv om det er to Simen på festen så kan den ene komme som sykepleier og den andre som slakter. Her har vi alt fra kostymer til barn, tenåringer, menn og kvinner, så det er bare å begynne å lete etter kostymet som passer for deg og din personlighet. Om du velger bokstavparty som tema for festen din åpner du for mange muligheter både innen dekorasjon og kostymevalg.

Hva er bokstavparty?Bokstavparty er kanskje noe av det greieste å velge som tema for en bursdag eller hvilken som helst type fest da det er et hav av muligheter og alle kan finne et kostyme som passer for dem. Det kan til og med få de som vanligvis er for sjenert til å kle seg ut til å driste seg til et enkelt kostyme, du får snevret valgmulighetene for de som er for lat til å tenke kreativt samtidig som de som elsker å kle seg ut fortsatt har muligheten til å kle seg ut som nesten hva som helst. Her er det lov å være raus på definisjoner!

Kostymer for bokstavparty

Om du heter Nils, Nora, eller Njård kan du velge mellom kostymer som naken mann, naken dame, vanlig nonne, blodig nonne, zombie nonne, spøkelses nonne, sexy nonne, ninja eller bare representere fargen neon gul, her er det haugevis av valgmuligheter. Her lønner det seg å være kreativ og kanskje å høre med andre som skal på festen som har samme bokstav i fornavnet som deg for å unngå å komme i samme utkledning som noen andre. Til og med om du er av typen som alltid er ute i siste liten skal du kunne klare å finne deg et kostyme som passer til bokstavparty.

Tips til bokstavparty

Husk at det ikke bare er kostymer som gjør festen, det er også musikken, serveringen og dekorasjonene. Når du skal dekorere festlokale etter temaet kan du for eksempel dele opp flere seksjoner av lokale til å representere en bokstav? Ha et hjørne hvor bokstaven B er representert i blå farger, en Beatles plakat, spill Blues musikk og server brie og kjeks. Hvis du derimot vil ha fokuset på din egen bokstav kan du jo bruke den som utgangspunkt for alle dekorasjonene.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.