Bokstavparty

Bokstavparty er noe av det morsomste man kan velge som tema for en fest. Dette fordi det byr på uendelige mange varianter av kostymer og en god sjans for at få kommer utkledd som det samme. Bokstavparty går ut på at man velger et kostyme basert på første bokstaven i navnet sitt, så her er det bare å trykke på bokstaven din og lete i et hav av kostymer. Heter du Ina kan du velge mellom alt fra isprinsesse til indianer og selv om det er to Simen på festen så kan den ene komme som sykepleier og den andre som slakter. Her har vi alt fra kostymer til barn, tenåringer, menn og kvinner, så det er bare å begynne å lete etter kostymet som passer for deg og din personlighet. Om du velger bokstavparty som tema for festen din åpner du for mange muligheter både innen dekorasjon og kostymevalg.

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.