Menu
MENU

Blårutete oktoberfest hatt med en fjær

SKU: 8003558006205
Kul hatt med oktoberfestmønster (hatten har og en liten fjær på ene siden)

"Onesize fits all" er størrelsen på denne.

Detaljer

Blårutet oktoberfesthatt med en fjær

Skal du på oktoberfest og er på utkikk etter en hatt som passer kostymet ditt? Da er denne sannsynligvis noe for deg. Vår blårutet oktoberfesthatt med en fjær kommer i en "one size fits all" størrelse og passer perfekt til din tyrolerdrakt. Den er mønstret med blå og hvite ruter, og er laget av et stabilt materiale. Den har en fjær på den ene siden som gir hatten prikken over i-en.

Blårutet oktoberfesthatt med en fjær passer til mange forskjellige kostymer. Dersom du er på et kostymefest er derfor denne å anbefale. Den har et hvitt og blått mønster med en fjær på siden, og passer til de fleste antrekk. Hatten kommer i kun en størrelse, en "one size fits all". Den passer både for herrer og damer og ser veldig bra ut.

Oktoberfestkostymer

Ølfestivalen i München ble for første gang arrangert i 1810. Anledningen var bryllupet som stod mellom Ludwig, Bayerns kronprins, og prinsesse Therese. De kongelige i Bayern inviterte byens innbyggere til fest, med hesteveddeløp og andre forlystelser. Festen ble raskt så populær at den ble gjentatt hvert eneste år. I dag har ølfestivaler bredt seg til hele verden, særlig til USA og Canada med mange utflyttede tyskere. Det spesialbryggede ølet kan du nyte i en literskanne, en såkalt ”Mass”. Sterkt på smak og mye alkohol! Bare lokale bryggerier har tillatelse til å brygge dette ølet. Kom til oss og skaff deg flotte kostymer til din egen ølfestival!

Tyrolerdrakt og andre tradisjonelle kostymer

Ølet blir servert i store telt. Det kan ta opp til to måneder å sette opp disse teltene. Teltene kan romme fra tre til ti tusen mennesker. Oppstarten er første helgen i oktober. Mer enn 6 millioner mennesker fra hele verden dukker opp hvert år. Det lokale navnet på festivalen er ”Wiesn”. Dette kommer av stedet festivalen avholdes, etter prinsesse Therese: Theresienwiese. Festen er naturlig nok en stor del av den Bayerske kulturtradisjonen. En så populær festival har selvsagt inspirert andre byer til å arrangere tilsvarende arrangementer. Oktoberfestkostymer er en viktig del av kulturen. Den tradisjonelle Tyroler-drakten og flere andre antrekk finner du hos oss.

Oktoberfest er verdens største folkefest

I 2013 ble det servert 7,7 millioner liter øl under de 16 dagene festivalen varte. Tradisjonelle matretter er en del av arrangementet. Alt fra Hendl til Schweinebraten og Steckerlfisch. Eller kanskje du heller vil forberede Würstl, Schweinshaxe, Käsespätzle eller Knödel? Det er bare å ta frem oppskriftsboka! Dette er mat som passer ypperlig til kraftig øl. Sauerkraut vet vel de fleste hva er. Sørger du for maten, sørger vi for kostymer som skaper den rette koloritten.


Tilleggsinformasjon

Lagerplassering X_11_GULV_03
Type: Dame, Herre
Tema Oktoberfest
Størrelse Onesize
Reviews