Black Widow kostymer

Det er mest mannlige superhelter i tegneserienes verden. Et sterkt unntak er The Black Widow Natalia ”Natasha” Alienovna Romanova. Regnet som en av verdens fremste spioner og undergrunnsagenter. Leder et eliteteam som kun består av spesialtrente kvinner. Født omkring 1928. Som barn blir hun nesten brent til døde. Blir reddet av Ivan en sovjetisk soldat som finner henne i tide og får båret henne ut av den brennende bygningen. Ivan tar seg av henne og oppdrar henne. Men på 30-tallet blir hun oppdaget av det sovjetiske etterretningsvesenet og i 1941 er hun nesten helt hjernevasket. Hun står nå til tjeneste for ”The Hand” en ninjaklan. Også denne gangen blir hun reddet av Ivan - samt Captain America. Etter annen verdenskrig blir hun rekruttert inn i Black Widow Program som sovende agent. Vil du være kvinnelig eliteagent som The Black Widow? Vi har kostymer for alle som elsker det spennende Marvel-universet!

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.