1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Ben 10 kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Ben 10 er en TV-serie som omhandler en vanlig ung gutt som plutselig kan forvandle seg om til ti forskjellige fremmede arter etter at han oppdager noe som kalles for Omnitrix. Denne serien har mange overraskelser på lur og det er mange forskjellige karakterer man kan velge å kle seg ut som. Kostymer som ligner på de forskjellige fremmede artene Ben kan forvandle seg til Ben i sine originale klær og andre utkledninger passer alle til dette temaet. Kanskje Ben 10 er det perfekte temaet for en tenåringsbursdag? Det er mye man kan gjøre i forhold til kostymer da det er mange forskjellige skapninger med i serien både snille og slemme. Sjekk ut vårt utvalg av kostymer for både store og små. Kostymefester er alltid morsomme det blir alltid minnerike bilder fra slike kvelder enten av han som sølte gele over hele kostymet eller av gjengen samlet!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.