1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Belle kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Den naturlig skjønnheten ”Belle” er den kvinnelige hovedkarakteren i Disney-filmen ”Skjønnheten og udyret”. Det er få kostymer på markedet som klarer å gjenskape den flotte kjolen til ”Belle” men vi tror virkelig at vi har truffet blink med denne. La din prinsesse kle seg ut som denne skjønnheten neste gang muligheten byr seg. Sett opp noe av håret i en ball på hodet akkurat slik som karakteren. Eventuelt er det mulig å kjøpe en enkel parykk for anledningen. Hvis dere skal invitere til prinsesse-bursdag og bursdagsjenta vil være ”Belle” kan dere med fordel pynte stua med litt blomster. Den vakre ”Belle” er glad i roser. En blanding av røde og gule roser skaper en herlig stemning i tråd med paletten til karakteren. Andre passende pyntegjenstander er selvsagt en lysestake og ei klokke som kan representere karakterene Lymiere og Klokswort som er nettopp en lysestake og ei klokke. Kanskje har hun en venn som kan være prinsen i historien? Det finnes kostymer for gutter som kan gjøre seg godt til å spille prinsen.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.