1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Anakin Skywalker kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

«Luke I am your father» de legendariske ord fra Darth Vader. Darth Vader har ikke alltid vært en representant for de mørke kreftene. Før han ble tatt opp i Sihtordenen het han Anakin Skywalker og levde et helt annet liv. Kostymer som Anakins barndom er utmerket for de yngste. Nå kan de og få henge seg på fascinasjonen for disse kultfilmene. Skal familien på kostymefest kan man kle seg i forskjellige kostymer fra «Star Wars». Kostymet fra oss inneholder kjortel og bukse med skotrekk. Utfra dette kan man legge til andre effekter som for eksempel det obligatoriske lasersverdet. Det vi egentlig vet for sikkert er at barna vil ha en strålende kostymefest om det er på skolen eller et fødselsselskap spiller liten rolle. Bli heller ikke overrasket om poden vil bruke dette flotte antrekket på en vanlig dag. Hvem kunne ikke tenkt seg gå rundt som selveste Anakin Skywalker til daglig?

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.