1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

Amidala kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

Vakre og kloke Padme Amidala er en av karakterene i Star Wars universet. Politiker og senator i Den galaktiske republikk. Amidala veksler på flere typer utseende og det gjør henne enda mer spennende. Litt av en dame tro oss! Her har du muligheten til å ikle deg Amidalas antrekk for en kveld eller fem alt etter hvor ofte du kler deg ut. Når du får på deg kostymer som dette vil du straks føle litt av den energien en slik karakter har. Sterk selvstendig og elegant uten at man trenger anstrenge seg. Ser du for deg at du ankommer festen med kappe og hetten trukket diskret ned for å dekke ansiktet? Eller et ansikt dekket av hemmelighetsfull hvit sminke? Samtidig som Amidala har sine særtrekk står du selvsagt fritt til å legge inn egne detaljer. Ta gjerne en titt på filmene om du vil ha litt ekstra inspirasjon til neste kostymefest.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.