1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

30-talls klær

Elegant sigarettholder
29 kr.
Forførende Charlestonjente
Veil. pris 409 kr.
319 kr.
Glamorøs Charlestonkjole
259 kr.
Gangsterbluse
269 kr.
Tøff gangster
Veil. pris 359 kr.
309 kr.
Gangster, hvit
Veil. pris 459 kr.
389 kr.
Charlestondanser
399 kr.
20-tallsdiva
419 kr.
Chicagojente
419 kr.
Liten mafiaboss
Veil. pris 299 kr.
269 kr.
Charlesston diva
349 kr.
Zombiegangster
419 kr.
Hvitt gangstersett
229 kr.
Charlestonsett
169 kr.
Gangster, gull
399 kr.
Charleston-diva, rosa
269 kr.
Charleston-diva, lyseblått
269 kr.
Hvit Charleston Babe
419 kr.
Vintage Gangster Boss
429 kr.
Zombie Charleston Jente
349 kr.
Gangster Darling
309 kr.
Zombie Gangstertøs
379 kr.
Jazz Josie
279 kr.
Rød Charleston kjole
469 kr.
1920-talls Charlestonbabe
419 kr.
Charleston diva i gull
419 kr.
1920-talls babe
429 kr.
Glam kjole i rosa/sølv
389 kr.
Fin Charlestondiva, plus size
399 kr.
Foxy Charleston Diva
319 kr.
Zombie Gangster i hvitt
479 kr.
Kul stripete dress
539 kr.
Paljekk i sølv
379 kr.
Charleston Diva
269 kr.
Charleston Diva, rød
399 kr.
Charleston Diva, svart
399 kr.

Laster inn flere produkter...
30-tallet var tiåret for de store stjernene, og navn som Greta Garbo, Marlene Dietrich og Cary Grant lyder kanskje kjent for noen. Disse stjernene var stilikoner som mange har blitt inspirert av, og mange kostymer har nok utgangspunkt i noen av de største filmstjernene fra 30-tallet. Moten på 30-tallet var glamorøs og elegant, med kroppsnære linjer og høye liv for kvinnene. Dette gjaldt kjoler og skjørt, så vel som kåper og jakker. Som tilbehør brukte kvinnene små hatter eller enkle luer over håret, som ofte var krøllet, og gjerne høyhælte sko. Klærne er elegante, og om du kler deg i kostymer fra dette tiåret får du automatisk en flott holdning og utstråling. Kanskje du er invitert på kostymefest hvor temaet er 1900-tallets ulike tiår? Her har du muligheten til å være original å kle deg i et kostyme fra 30-tallet – kanskje blir du til og med festens midtpunkt!

Om 30-talls kostymer og klærLa deg inspirere av 30-tallets store filmstjerner. Dette var virkelig tiåret for de store stjernene, og enhver kan la seg imponere og inspirere av deres enkle eleganse og drømmende blikk. Vi har kostymer som tar deg rett tilbake til 30-årene, og du vil enkelt kunne gli inn i stjernenes fotspor og eleganse. Gre håret i en glatt sideskill, eller lag flotte bølger i som du sprayer med hårspray – og du er klar for å ta kostymefesten med storm!

30-tallet i Amerika

I Norge var det ganske andre tilstander enn i USA på 30-tallet. Vi var i krisetider på grunn av utvandring til USA, stor arbeidsledighet, og uro i Europa. I Amerika opplevde de derimot vekst og filmen hadde sin fremvekst. Dette hadde selvsagt konsekvenser. For den gjennomsnittlige amerikaner betydde dette at man fikk mulighet til å gå på kino og drømme seg bort til en annerledes virkelighet – med flotte kostymer og elegante mennesker. Jessica Rabbit, Betty Boop og Trollmannen fra Oz eksisterte på 30-tallet, og det er enkelt å se for seg hvilken klesstil som fremmes her, og hvilke kostymer som gjelder. Musikkstilen og dansestilen swing vokste fram, og det ble vanlig å gå ut for å danse på klubber. Det samme gjorde stepping – som er en karakteristisk dansestil for 30-tallet.

Imponer med flotte kostymer

Kostymer med 30-tallsinspirasjon er elegante med kroppsnær fasong, og du kan virkelig imponere de fleste dersom du går ”all in” med en 30-tallskostyme. Romantisk, glamorøst og elegant er viktige stikkord som skiller 30-tallsmoten fra 20-tallsmoten (selv om det kan være vanskelig å se forskjell!). Om du skal delta på en kostymefest kan en kostyme fra 30-tallet være den perfekte kombinasjon av morsom, elegant og strålende. Og du, før du vet ordet av det er denne moten populær igjen i vår moderne kultur. Kom verden i forkjøp og arranger en kostymefest med kostymer fra 30-tallet!

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.