30-talls klær

30-tallet var tiåret for de store stjernene, og navn som Greta Garbo, Marlene Dietrich og Cary Grant lyder kanskje kjent for noen. Disse stjernene var stilikoner som mange har blitt inspirert av, og mange kostymer har nok utgangspunkt i noen av de største filmstjernene fra 30-tallet. Moten på 30-tallet var glamorøs og elegant, med kroppsnære linjer og høye liv for kvinnene. Dette gjaldt kjoler og skjørt, så vel som kåper og jakker. Som tilbehør brukte kvinnene små hatter eller enkle luer over håret, som ofte var krøllet, og gjerne høyhælte sko. Klærne er elegante, og om du kler deg i kostymer fra dette tiåret får du automatisk en flott holdning og utstråling. Kanskje du er invitert på kostymefest hvor temaet er 1900-tallets ulike tiår? Her har du muligheten til å være original å kle deg i et kostyme fra 30-tallet – kanskje blir du til og med festens midtpunkt!

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.