1-4 dagers levering
Frakt 99 kr.

1001 natt kostymer

Ingen tilgjengelige produkter

1001 natt er en samling eldgamle historier fra orienten, og denne boka regnes for å være en av de aller viktigste historiske verkene for arabisk og orientalsk kultur. Du kjenner kanskje til Disney-filmen om Aladdin? Fortellinga om Aladdin stammer fra disse eldgamle historiene, og her får vi møte den fattige Aladdin som bor i en stor og travel arabisk by. Til våre kostymer med 1001 natt-tema er det lett å få assosiasjoner til denne klassiske Disney-filmen. La deg inspirere av Jasmin, Aladdin, Jafar, eller en av de andre karakterene når du skal kle deg i et av våre orientalske kostymer. Dersom du skal på en kostymefest med et orientalsk tema inspirert av 1001 natt, kan du virkelig vente deg ei eksotisk stemning! Se for deg østlig musikk, arabiske lamper, vannpiper, og puter og tepper i flotte orientalske mønstre. Med et av våre flotte kostymer i tillegg blir stemninga komplett!

Om 1001 natt kostymene vi harArabiske natt! Flyvende tepper, ånden i lampen, tre ønsker… De fleste husker godt Aladdin-filmen fra 90-tallet. Her møter du unggutten Aladdin som lever på gata i en arabisk by, og han kjemper om å få den vakre prinsessa Jasmin. Det er orientalsk musikk, stemning og arabiske myter på høyt nivå, og det er ikke rart at denne filmen har blitt så populær!

Fortellinga om Aladdin stammer fra de eldgamle arabiske fortellingene om 1001 natt, men i denne boka finner du langt flere historier enn den om Aladdin. Det er skrøner, anekdoter, kjærlighetshistorier og visdomsord, og mange blir overraska over bredden som finnes i dette verket. Her har du erotiske fortellinger, og kvinner og menns skjønnhet blir beskrevet i detalj – skjønt, dette er utelatt i noen utgaver av boka. Dette verket gir virkelig et innblikk i arabisk kulturhistorie, og det kan anbefales å få et lite innblikk i denne kulturen dersom du skal bruke kostymer med 1001 natt-tema. På den måten kan du få en ekstra glede av de flotte orientalske kostymene!

Arranger en orientalsk temafest

Om du arrangerer en kostymefest med et 1001 natt-tema, har du virkelig muligheten til å skape ei fantastisk stemning for gjestene! Finn fram vakre orientalske kostymer, med paljetter og glitter, løse bukser og flotte hodeplagg. Av arabisk og orientalsk dekor finnes det mange muligheter. Puter og tepper i flotte mønstre, fløyel i mørke farger, arabiske lamper. Et såkalt ”Raj-telt” kan virkelig sette stemningen for denne flotte festen!

Flere eksotiske kostymer

I vår nettbutikk finner du et flott utvalg av ulike kostymer med eksotiske tema. Du finner blant annet kostymer fra oldtiden – enten du ønsker å kle deg ut som de legendariske faraoene fra gamle Egypt, eller med kostymer fra middelalderen. Dersom du skal på en fest med et eksotisk tema, kan det også være verd å sjekke ut våre kostymer med indianer-tema, eller med gotisk tema! I vårt utvalg finner du noe for enhver smak.

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.