1001 natt kostymer

1001 natt er en samling eldgamle historier fra orienten, og denne boka regnes for å være en av de aller viktigste historiske verkene for arabisk og orientalsk kultur. Du kjenner kanskje til Disney-filmen om Aladdin? Fortellinga om Aladdin stammer fra disse eldgamle historiene, og her får vi møte den fattige Aladdin som bor i en stor og travel arabisk by. Til våre kostymer med 1001 natt-tema er det lett å få assosiasjoner til denne klassiske Disney-filmen. La deg inspirere av Jasmin, Aladdin, Jafar, eller en av de andre karakterene når du skal kle deg i et av våre orientalske kostymer. Dersom du skal på en kostymefest med et orientalsk tema inspirert av 1001 natt, kan du virkelig vente deg ei eksotisk stemning! Se for deg østlig musikk, arabiske lamper, vannpiper, og puter og tepper i flotte orientalske mønstre. Med et av våre flotte kostymer i tillegg blir stemninga komplett!

Ingen tilgjengelige produkter

Vennligst vent

Continue shopping or View cart & checkout

Betingelser for vår 110% prisgaranti

Vi vil være din foretrukne kostymebutikk, derfor tilbyr vi prisgaranti på alle varer i hele vårt sortiment!

For å sikre en rettferdig sammenligning når prisgarantien skal brukes, må disse enkle kravene oppfylles for at prisgarantien skal gjøre seg gjeldende:

  • Det skal være hos en norsk nettbutikk med norsk organisasjonsnummer og et varelager plassert i Norge.
  • Varen skal være på lager og til levering innenfor 1-4 dager.
  • Varen skal være nøyaktig den samme; produsent, farge osv.
  • Dokumentasjonen skal være i form av et link til varen.
  • Prisen skal være på 1 stk. av varen (altså ikke 2 for X kr.)
  • Prisgarantien omfatter utelukkende varer som går under norske regler for moms, toll, garanti og forbrukerbeskyttelse.

Prisgaranti-forespørsler behandles på 1-2 hverdager.

Du finner et prisgaranti-ikon på alle produktsidene - klikk på linken og fyll ut skjemaet. Alternativt kan du sende oss en e-post med link og pris fra konkurrenten på info@kostymer.no

Har du allerede fått levert varen din og det er innenfor 14 dager etter levering, kan du bruke prisgarantien på bestilte varer ved å sende oss en e-post.